Denne hjemmeside bruger cookies for at forbedre din oplevelse på siden.

Læs mere

Mit basislager


mit køkken

Mit grundlæggende basislager ser sådan ud. I mine opskrifter, foodplans mm. vil jeg ikke nævne priser på dette, da det oftest er det som holder længe, og derfor ikke er noget man altid skal købe nyt af. Jeg fylder det op, når der er behov.


Krydderier, krydderurter m.m.

  • Salt + peber
  • Karry
  • Paprika
  • Spidskommen
  • Kardemomme
  • Tørrede krydderurter – fx timian, basilikum, oregano, Herbes de provence mm.
  • Kanel
  • Bagepulver
  • Vaniljesukker
  • Natron

Kolonial

  • Sukker & honning
  • Hvedemel og fuldkornsmel
  • Havregryn
  • Cornflakes
  • Rasp
  • Saucejævner (eller mel/vand)
  • Maizena majsstivelse
  • Tomatketchup og koncentreret tomatpuré
  • Soyasauce Saucejævner (eller mel/vand)
  • Sennep, remolade og mayo.
  • Bouillontern, -pulver eller lignende
  • Kaffe, te og kakaopulver
  • Citronsaft
  • Ristede løg

Grøntsager

  • Løg + hvidløg + rødløg

Køleskabet

  • Olie og flydende fedtstof
  • Cremefraiche dressing
  • Smør