Mit basislager

Mit grundlæggende basislager ser sådan ud. I mine opskrifter, foodplans mm. vil jeg ikke nævne priser på dette, da det oftest er det som holder længe, og derfor ikke er noget man altid skal købe nyt af. Jeg fylder det op, når der er behov.
Krydderier, krydderurter m.m.
- Salt + peber
- Karry
- Paprika
- Spidskommen
- Kardemomme
- Tørrede krydderurter – fx timian, basilikum, oregano, Herbes de provence mm.
- Kanel
- Bagepulver
- Vaniljesukker
- Natron
Kolonial
- Sukker & honning
- Hvedemel og fuldkornsmel
- Havregryn
- Cornflakes
- Rasp
- Saucejævner (eller mel/vand)
- Maizena majsstivelse
- Tomatketchup og koncentreret tomatpuré
- Soyasauce Saucejævner (eller mel/vand)
- Sennep, remolade og mayo.
- Bouillontern, -pulver eller lignende
- Kaffe, te og kakaopulver
- Citronsaft
- Ristede løg
Grøntsager
- Løg + hvidløg + rødløg
Køleskabet
- Olie og flydende fedtstof
- Cremefraiche dressing
- Smør