Billig opskrift:
Kødboller i cremet grøntsags flødesauce – med spaghetti

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En utrolig nem og lækker ret, som er rigtig god, når grøntsagerne skal skjules lidt for børnene. Med en fedtfattig fløde og fuldkornsspaghetti er det lige før jeg vil sige, at det er i den sundere retning. Dejligt med grøntsager i maden.
Ingredienser
Andet
salt
peber
fedtstof
hvidløg i chiliolie
1 stk løg
200 g ærter
500 ml kaffefløde
250 g spinat
400 g spaghetti
0.5 stk blomkål
Kødboller
400 g hakket svinekød
1 stk løg
1.5 tsk salt
1.5 tsk peber
50 ml vand
Fremgangsmåde
Farsen blandes med salt, peber, væske og fintsnittet løg.
Form kødbollerne og kog dem i 10 min. eller til de flyder til overfladen.
Pastaen koges efter anvisning på emballagen i letsaltet vand
Blomkålen fintsnittes (små stykker) og steges i fedtstof i en gryde sammen med fintsnittet løg
Tilsæt hvidløg, ærter, spinatkugler og fløde - hæld kødbollerne over i saucen og tilsæt krydderier.
Smag til med salt og peber.
Servér.