Billig opskrift:

Kødboller i cremet grøntsags flødesauce – med spaghetti

Kødboller i cremet grøntsags flødesauce – med spaghetti

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En utrolig nem og lækker ret, som er rigtig god, når grøntsagerne skal skjules lidt for børnene. Med en fedtfattig fløde og fuldkornsspaghetti er det lige før jeg vil sige, at det er i den sundere retning. Dejligt med grøntsager i maden.

Ingredienser

Andet

salt

peber

fedtstof

hvidløg i chiliolie

1 stk løg

200 g ærter

500 ml kaffefløde

250 g spinat

400 g spaghetti

0.5 stk blomkål

Kødboller

400 g hakket svinekød

1 stk løg

1.5 tsk salt

1.5 tsk peber

50 ml vand


Fremgangsmåde

  1. Farsen blandes med salt, peber, væske og fintsnittet løg.

  2. Form kødbollerne og kog dem i 10 min. eller til de flyder til overfladen.

  3. Pastaen koges efter anvisning på emballagen i letsaltet vand

  4. Blomkålen fintsnittes (små stykker) og steges i fedtstof i en gryde sammen med fintsnittet løg

  5. Tilsæt hvidløg, ærter, spinatkugler og fløde - hæld kødbollerne over i saucen og tilsæt krydderier.

  6. Smag til med salt og peber.

  7. Servér.