Billig opskrift:
Fyldt svinemørbrad m/ broccolisalat

Tid i alt: 60 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Fyldt svinemørbrad er fantastisk, når man har en masse små rester tilbage af grøntsager og smøreoste/oste. Der er nemlig mange forskellige ting, som kan fyldes i kød, hvilket gør det utrolig smagfuldt. Hertil serveres en lækker broccolisalat.
Ingredienser
500 g svinemørbrad
125 g garli flødeost
100 g champignon
175 g bacon i skiver
Broccolisalat
1 stk broccoli
1 stk rødløg
200 g bacon i tern
200 ml cremefraiche
7.5 g sukker
salt
peber
30 g solsikkekerner
0.5 spsk citronsaft
Fremgangsmåde
Svinemørbraden renses - overskydende fedt skæres fra
Mørbraden skæres op på langs og fyldes med smøreost blandet med fintskårne champignon og rødløg
Bacon pakkes rundt om svinemørbraden (rulles omkring) og gives 35-45 min. i ovnen ved 200 g. varmluft. Alt efter hvor sprød man ønsker at kødet skal være.
Broccolien pilles i små buketter og et rødløg skæres. Bacon steges sprødt på en varm pande.
Cremefraiche blandes med sukker, citronsaft, salt og peber.
Broccoli, rødløg og bacon blandes med cremefraicheblandingen og serveres til kødet.
Velbekomme.