Billig opskrift:
Stivelsesfri pizza m/ kylling, blomkål og ost

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne pizza er virkelig skøn. I virkeligheden er det ikke en pizza med mel i - så der kan diskuteres om det er rigtig pizza, men det ligner altså ret godt! Og den smager også stort set som en pizza. Bunden er lidt blødere, men kanten er sprød og skøn. Bunden er nemlig helt uden stivelse og fyldt med en masse lækre grøntsager og kød. Toppinen kan variere til lige præcis hvad man ønsker - men da bunden er lavet på kylling, så synes jeg ikke, at det skulle ovenpå. Husk at give den god tid i ovnen inden tomatsaucen fyldes på.
Ingredienser
Bunden
0.5 stk blomkål
1 stk løg
2 tsk tørret ramsløg
3 stk æg
450 g kyllingebrystfilet
1 tsk salt
0.5 tsk peber
2 tsk hvidløg i chiliolie
Pizzasauce
1 ds hakket tomat
1 tsk tørret oregano
7.5 g sukker
2 stk fed hvidløg
Topping
150 g revet cheddar
200 g revet mozzarella
2 stk tomat
tørret ramsløg
Fremgangsmåde
Alle ingredienserne til bunden puttes i en foodprocessor/blender og fordeles på en bageplade.
Bunden forbages i ovnen i ca. 20 min. ved 200 g. varmluft eller til bunden er gyldenbrun og fast.
De hakkede tomater, hvidløg, oregano, sukker og salt blendes og fordeles på bunden.
Tilsæt derefter cheddar, mozzarella og skiveskåret frisk tomat.
Slut af med lidt ost og tørret ramsløg og giv pizzaen yderligere ca. 10 min. eller til osten er gylden og smeltet.