Billig opskrift:
Pastaret m/ soltørrede tomater og mozzarella

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne her pastaret med soltørrede tomater, frisk mozzarella og olie er noget, som jeg er blevet helt vild med. Det er en fantastisk billig ret. En skøn vegetarisk pastaret, som er vendt i en lækker hvidløgs/peberfrugt-olie. Vi prøvede dertil også at spise den med marinerede flanksteak strimler i, og det var virkelig også en fornøjelse.
Ingredienser
400 g pasta penne
1 stk peberfrugt
210 g soltørrede tomat
hvidløg i chiliolie
3 tsk olie fra hvidløg i chiliolie
0.2 bdt frisk basilikum
0.5 tsk salt
45 ml olie
125 g frisk mozzarella
Fremgangsmåde
Pastaen koges efter anvisning på emballagen - gerne i letsaltet vand
De soltørrede tomater skæres i mindre stykker
Den friske mozzarella drænes for vand og skæres i små tern
Hvidløg, hvidløgsolie, peberfrugt, salt, basilikumblade og olie blendes til en tynd masse og vendes med pastaen.
Tilsæt soltørrede tomater og frisk mozzarella til retten.
Servér og velbekomme.