Billig opskrift:

Mørbrad i flødesauce med grøntsager

Mørbrad i flødesauce med grøntsager

Tid i alt: 70 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Mørbrad i flødesauce med masser af grønt er en af de retter, som vi får - når det gerne må tage lidt længere tid samt være usundt - men stadig kan peppes op med nogle grøntsager til. En god ret, som altid falder i god jord herhjemme blandt store og små.

Ingredienser

500 g svinemørbrad

500 ml piskefløde

200 g bacon i tern

1 glas champignon

1 stk squash

1 stk broccoli

400 g gulerod

1000 g kartofler

1.5 tsk salt

0.8 tsk peber

0.5 tsk chilimix

30 ml olie


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft.

  2. Mørbraden renses og skæres i bøffer - samt krydres med salt, chilimix og peber.

  3. Olie puttes på en varm pande og bøfferne steges let på begge sider - de skal gerne have en anelse farve

  4. Squash skylles og skæres i tern

  5. Bacon og champignon steges på en varm pande.

  6. Bøfferne puttes i et ildfast fad (en beklædt springform kan også bruges). Squash tilsættes sammen med champignon, bacon og fløde.

  7. Giv retten 1 time ca. og kom mozzarella på de sidste 10 min. af bagetiden.

  8. Kartofler og gulerødder skrælles, skæres i halve og koges i letsaltet vand.

  9. Broccolien skæres i små buketter og koges ligeledes i letsaltet vand.

  10. Server og velbekomme.