Billig opskrift:
Rødbedesuppe m/ solsikkekerner

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Endnu en lækker efterårsret, som ligger dejlig tungt i maven. Rødbeder er noget af det, som jeg især er vild med - herunder også den dejlige farve. I suppen kan man også tilføje kartofler, hvilket vil gøre retten ekstra cremet.
Ingredienser
500 g rødbede
300 g gulerod
0.4 stk broccoli
1.5 stk løg
0.5 stk squash
3 stk fed hvidløg
1 stk grøntsagsbouillon
100 ml OMA madlavningsfløde
8 fedtstof
45 g solsikkekerner
Fremgangsmåde
Alle grøntsager inkl. løg og hvidløg skæres i grove tern og koges i vand i en gryde.
Når grøntsagerne er møre hældes vandet til side fra grøntsagerne, da de skal bruges senere.
Blend grøntsagerne og tilsæt lidt vand efter ønsket konsistens.
Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt fløde og giv det et lille opkog.
Smag til med salt og peber.
Server retten med solsikkekerner til at putte på toppen. Hvis du er til stivelse kan der serveres et godt brød til.