Billig opskrift:
Hasselback kylling m/ grøntsagsmos og salatost

Tid i alt: 55 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Hasselback kylling m/ grøntsagsmos og salatost er utrolig lækkert og sundt. Det tager ingen tid at forberede, og så er det godt i en kost uden stivelse. Kyllingen er utrolig smagfuld og mosen kan varieres alt efter hvilke grøntsager, man er til.
Ingredienser
450 g kyllingebrystfilet
250 g frisk mozzarella
0.5 stk squash
1 stk broccoli
1 stk blomkål
50 g salatost i tern
300 g gulerod
45 g smør
60 ml mælk
1 tsk paprika
1 tsk cayennepeber
1 tsk salt
1 tsk peber
Fremgangsmåde
Skær kyllingen ud, så du får revner i den. Stop revnerne med frisk mozzarella og squash skriver.
Krydr kyllingen med salt, peber, paprika og cayennepeber. Giv dem 35-40 min. i ovnen ved 180 g. varmluft.
Grøntsagerne skæres i grove tern og koges i vand i en gryde til de er møre. Hæld vandet fra og pisk det med en elmikser - tilsæt smør så det bliver godt cremet.
Smag til med salt og peber.
Server retten med salatost i tern.