Billig opskrift:
Svensk pølseret med spaghetti

Tid i alt: 40 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En let opskrift, der ofte rammer danskernes spiseborde. En klassiker når der skal spares på madposten i ny og næ. Vi er selv vilde med svensk pølseret, da det er en god og børnevenlig ret, som ikke tager lang tid at lave. Der er oftest rester af retten, hvilket også er skønt til restedagen. Denne gang har vi valgt at lave den med spaghetti, da mine børn elsker pasta, og som altid var det et kæmpe hit.
Ingredienser
500 g pølser
75 g tomatpuré
400 g spaghetti
250 ml piskefløde
50 ml mælk
1 stk løg
1.5 tsk paprika
24 fedtstof
salt
peber
Fremgangsmåde
Kog spaghettien efter anvisning på emballagen - gerne i letsaltet vand. En smule salt i vandet. Dette giver smag til pastaen.
Dræn gryden for vand og gem pastaen.
Skær pølserne i små tern
Løg pilles og snittes fint
Svits løg og pølser i en gryde
Tilsæt tomatpuré og fløde – derefter pastaen.
Hvis der ønskes mere sovs – tilsæt her en smule mælk - lad det gerne simre lidt tid så tomaten rigtig varmes op i fløden og giver en dejlig rød farve.
Smag til med salt og peber. Hvidløgspulver er også utrolig godt i retten.