Billig opskrift:
Tacoshells med oksefyld, spidskål og jalapenos

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Taco tirsdag! Det burde man i virkeligheden indføre. Jeg er vild med det. Jeg har ikke altid haft en passion og glæde ved det mexicanske mad - men efter jeg begyndt at eksperimentere lidt i det, så er jeg faktisk blevet lidt fan. Så fan, at jeg lige et kort øjeblik overvejede, om man burde gøre det til en tradition. Men det blev lige ved tankerne. En lækker ret, hvor man også kan tilsætte kylling i stedet for oksekød. Psst! En hel genial ret til at gemme spidskål. Her er der faktisk ikke mindre end 350 g. i og børnene anede intet.
Ingredienser
125 g majs
500 g hakket oksekød
9 stk tacoshell
0.6 stk spidskål
25 g jalapenos i glas
200 g revet mozzarella
0.5 stk agurk
1 stk peberfrugt
1 stk taco spice mix
100 ml vand
salt
peber
24 fedtstof
1 stk rødløg
Fremgangsmåde
Oksefarsen brunes i fedtstof i en gryde - tilsæt herefter tacomix og rør godt rundt.
Skyl spidskålen og skær det i fine stykker - tilsæt til gryden med lidt vand og lad det simre (det bliver meget mindre når det bliver varmt - så krymper det).
Tænd ovnen på anviste grader på pakken. Sæt tacoskallerne ind og lad dem varme i 15 minutter.
Skær salaten til fyldet som ønsket og server det i skåle på bordet. (mozzarella, majs, agurk i små tern, rød peber i tern, rødløg i fine tern).
Smag kødfyldet til med salt og peber.
Servér gerne retten med dressing og eventuelt ketchup, hvis man er til dette.