Billig opskrift:
Butterdejsstang med skinke - serveret med feldsalat.

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Butterdejsstænger et helt nyt univers, jeg er begivet mig ud i. Det er en nem måde at lave mad på, og den laves i mange forskellige variationer. Nyeste til samlingen var en skinkestang med lækker feldsalat til. Familien var vild med maden, og synes at det var lidt hyggeligt at de næsten spiste "kage", som børnene sagde. Salaten kan selvfølgelig også varieres efter hvad man er til af salat.
Ingredienser
Butterdejsrulle
150 g skinke i tern
125 g garli flødeost
0.5 stk aubergine
0.5 stk peberfrugt
275 g fersk butterdejsrulle
0.5 bdt frisk purløg
Feldtsalat
5 stang asparges
15 stk vindrue
0.5 tsk salt
0.2 tsk peber
15 ml olivenolie
75 g feldsalat
Fremgangsmåde
Peberfrugt og aubergine skylles og skæres i små tern
Purløg skylles og klippes fint
Skinke, purløg, peberfrugt og auberginen vendes i en skål.
Fold butterdejen ud på en beklædt bageplade
Hæld skinkemassen ud på midten af butterdejen i en lang stribe.
Skær små tynde strimler i butterdejen på begge sider af indholdet og flet dem over skinkemassen.
Bag det i ovnen til den er gylden og sprød.
Feldsalaten hændes i en salatskål, vindruerne skylles og skæres på langs. Asparges snittes i små ringe og vendes med vindruer og feldsalat. Vend det med lidt olivenolie, salt og peber.
Server og velbekomme.