Billig opskrift:

Sund og saftig kalkun panini med soltørret tomatdressing.

Sund og saftig kalkun panini med soltørret tomatdressing.

Tid i alt: 15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Hvis du trænger til en lækker og sund panini, så er svaret her. Den er oveni hatten hurtig og budgetvenlig, der stadig er fyldt med smag og sunde ingredienser. Jeg lovede jer flere madpakke opskriften, og den her er helt genial - og alle familien ELSKEDE den. Opskriften er nem at skalere op, så du kan lave nok til hele familien. Bare fordobl eller tredobl opskriften afhængigt af antallet af personer, du serverer for. Det er også en fantastisk måde at minimere madspild på, da du kan bruge rester af kalkunpålæg og grøntsager. Disse panini er også perfekte til at tage med i skole eller på arbejde næste dag. Lav ekstra panini'er og pak dem ind i frokostbokse sammen med nogle friske grøntsager eller en lille salat. På den måde har hele familien en lækker og sund frokost klar til at tage med på farten. Næringsindhold (ca. per portion): Kalorier: Ca. 350 kcal Protein: Ca. 25 g Kulhydrater: Ca. 30 g Fedt: Ca. 15 g Fiber: Ca. 5 g Opskriften giver 1 sandwich for en voksen, så mener du at dit barn kan spise en hel også, så skal du lave 4 stks. Serveres dette til aftensmad ville jeg lave nogle sprøde ovnbagte fritter i ovnen også eller en god salat til.

Ingredienser

1 pk kalkunbryst - pålæg

75 g frisk spinat

12 stk agurkeskiver

3 stk Grov cafesandwich stykker

Tomatdressing

12 stk frisk basilikumsblad

6 spsk soltørrede tomater

6 spsk olie fra soltørrede tomater

3 stk fed hvidløg

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Start med at pille hvidløg

  2. Tilsæt hvidløg, olie, friske basilikumsblade og soltørrede tomater i minihakkeren/blender. Lad det blende og smag til med salt og peber.

  3. Skær sandwichbrøddene midtover på langs og smør tomatdressingen på begge sider af brøddet.

  4. Skyl spinat og agurk og tag en håndfuld og læg på det nederste stykke brød.

  5. Skær nu agurk i tynde skiver og fordel over spinaten sammen med kalkunpålægget. Slut af med at lægge den anden skive brød over kalkunen og gril det i paninigrill eller på panden i evt. lidt fedtstof. Bruger du panden skal du gerne lægge noget tungere ovenpå for at give den en fladere form.