Billig opskrift:
Budgetvenlig one pot kødboller med tomat og grøntsager

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Træt af stress og jag med lange opskrifter med mange ingredienser? Lad os gøre madlavningen nemmere og budgetvenlig samtidig med at der bliver mere tid til familien. Denne one pot-ret med kødboller og tomat er svaret på dine bønner! Med billige ingredienser som medisterpølse, suppehorn og hakket tomat er denne opskrift perfekt til at fylde maven uden at tømme pengepungen. Med kun én gryde at vaske op og minimal forberedelsestid, kan du hurtigt forberede denne lækre ret og tilbringe mere tid sammen med familien. Så sæt dig ned, nyd duften af den velduftende tomatsovs, og lad os skabe gode minder omkring middagsbordet sammen.
Ingredienser
500 g medister
400 g suppehorn
1 ds hakket tomat
1 stk squash
9 stk frisk basilikumsblad
125 g frisk mozzarella
250 ml kaffefløde
3 stk fed hvidløg
1 stk rødløg
3 tsk tomatpuré
800 ml vand
1 stk grøntsagsbouillon
3 spsk soltørrede tomater
2 tsk groft salt
1 tsk peber
Fremgangsmåde
Start med at skylle dine grøntsager
Skær rødløg, frisk mozzarella og squash i tern - tilsæt gryden
Skær enden af medisteren og pres små kødboller ud af pølseskindet.
Skær de soltørrede tomater i små tern - tilsæt gryden
Pil hvidløg og pres dem i gryden.
Tilføj hakket tomat, basilikumsblade, suppehorn, salt, kaffefløde, peber, tomatpure, vand og bouillon til gryden
Lad det simre til det hele er cremet i konsistens og både kødboller og pasta er færdig. 15-20 minutter lader jeg det simre.