Billig opskrift:

Svinefilet i flødesauce med grøntsager og cocktailpølser

Svinefilet i flødesauce med grøntsager og cocktailpølser

Tid i alt: 45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Denne ret kombinerer en række forskellige smagsoplevelser, der spænder fra den saftige svinefilet til de søde gulerødder, den sprøde røde peber og den friske spinat. Den cremede flødesauce binder det hele sammen og tilføjer en lækker og fyldig smag. Retten er rig på proteiner fra svinefileten samt vitaminer og mineraler fra grøntsagerne som gulerødder, rød peber og spinat. Spinat tilføjer også en god dosis jern og andre næringsstoffer til måltidet. Den er hurtig og nem at tilberede, hvilket gør den ideel til travle hverdage, hvor man stadig ønsker at spise noget lækkert og hjemmelavet. Du kan også tilpasse opskriften efter dine egne præferencer og tilføje ekstra grøntsager eller krydderier efter smag og behag. Retten er perfekt til en hyggelig middag med familien eller som en velsmagende hverdagsmiddag. Bon appétit!

Ingredienser

500 g svinefilet m/ hvidløg & artiskok

1 stk peberfrugt

1 stk løg

1 stk porre

115 g cocktailpølser

75 g frisk spinat

100 g champignon

200 ml pastavand

250 ml piskefløde

2 tsk paprika

1 tsk tørret basilikum

1 tsk tørret oregano

200 g gulerod

400 g pasta

salt

peber

fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Start med at vaske dine hænder med sæbe inden du påbegynder madlavningen.

  2. Skyl herefter de grøntsager, som skal bruges

  3. Kog pastaen i letsaltet vand

  4. Den røde peber skæres i små tern

  5. Gulerødder og løg skrælles og skæres ligeledes i små tern

  6. Porren skæres i tynde skiver

  7. Champignonerne skæres i skiver

  8. Skær svinefileten i små tern og krydr den med salt og peber

  9. Varm nu olie på en pande og hæld kødet på panden

  10. Når det er brunet godt af tilsættes grøntsagerne og mere fedtstof, hvis der mangle

  11. Tilføj pastavand, cocktailpølser, fløde, paprika, oregano og basilikum. Lad det simre 5 minutters tid.

  12. Hæld vand fra gryden med pasta

  13. Tilføj pasta til kød og grøntsager.

  14. Smag til med salt og peber.

  15. Velbekomme.