Billig opskrift:
Karry risret m/ oksekød og grøntsager

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En lækker karry risret, som er vildt nem at lave i en travl hverdag, hvor det gerne skal gå stærkt! Den er tilpas spicy, hvilket også gør den familievenlig - men dertil altså også meget smagfuld. Bliv ikke skræmt af de 15 hvidløg i krydderolie, de er nemlig ikke så boosted på smag, som de friske, hvilket ikke gør dem nær så stærke.
Ingredienser
3 ps ris
1 stk løg
400 g hakket oksekød
200 g ærter
200 g gulerod
4 stang bladselleri
200 ml fløde
1.5 tsk paprika
1.5 tsk karry
1.5 tsk oregano
1.5 tsk tørret ramsløg
hvidløg i krydderolie
fedtstof
peber
Fremgangsmåde
Kog risene efter anvisning på emballagen.
Gulerødderne skrælles og skæres i små tern.
Ærter og gulerødder koges til de er møre.
Start med at svitse karry og paprika i fedtstof i en wok/gryde. Tilsæt derefter oksefarsen.
Tilsæt finthakket løg og hvidløg - herefter tørret oregano og tørret ramsløg. Rør det godt sammen.
Tilsæt fintskårne skiver af bladselleri, ærter og gulerødder - steg det et par minutter og tilsæt fløde og ris. Lad det simre, til det er opvarmet og godt blandet.
Smag til med salt og peber.
Server og velbekomme.