Billig opskrift:

Fyldt kylling i fad

Fyldt kylling i fad

Tid i alt: 50 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Fyldt kylling i fad er en ret vi elsker, når det skal være nemt. Det skal blot forberedes og så passer det sig selv i ovnen. Af tilbehør kan der blandt andet laves hasselback kartofler, ris og evt. også en salat til.

Ingredienser

450 g kyllingebrystfilet

200 g naturel flødeost

250 g frisk spinat

0.8 tsk salt

1 tsk peber

600 g gulerod

300 g tomater


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft.

  2. Kyllingen skæres over på langs

  3. Gulerødder skrælles og skæres i tern som ønsket.

  4. Tomaterne skæres i mindre stykker.

  5. Flødeosten vendes med spinat, salt og lidt peber. Herefter smøres det i lommen på kyllingen hvor den er skåret over.

  6. Resterne af spinaten hældes over kyllingen og i fadet med tomater og gulerødder.

  7. Bag kyllingen på en beklædt bageplade i 35-40 min. (indtil det er mørt) ved 200 grader varmluft.