Billig opskrift:
Fyldt kylling i fad

Tid i alt: 50 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Fyldt kylling i fad er en ret vi elsker, når det skal være nemt. Det skal blot forberedes og så passer det sig selv i ovnen. Af tilbehør kan der blandt andet laves hasselback kartofler, ris og evt. også en salat til.
Ingredienser
450 g kyllingebrystfilet
200 g naturel flødeost
250 g frisk spinat
0.8 tsk salt
1 tsk peber
600 g gulerod
300 g tomater
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 g. varmluft.
Kyllingen skæres over på langs
Gulerødder skrælles og skæres i tern som ønsket.
Tomaterne skæres i mindre stykker.
Flødeosten vendes med spinat, salt og lidt peber. Herefter smøres det i lommen på kyllingen hvor den er skåret over.
Resterne af spinaten hældes over kyllingen og i fadet med tomater og gulerødder.
Bag kyllingen på en beklædt bageplade i 35-40 min. (indtil det er mørt) ved 200 grader varmluft.