Billig opskrift:
Kyllingefrikadeller med spicy kålsalat, bearnaisesauce og ærter

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En dejlig opskrift med kylling og grønt serveret med bearnaisesauce. Jeg er vild med at prøve nyt tilbehør til kyllingefrikadeller, og det her fungerer bare. Børnene fik pomfritter til også.
Ingredienser
Andet
1 stk bearnaisesauce i glas
600 g ærter
Kyllingefrikadeller
450 g hakket kyllingekød
1 stk løg
2 stk fed hvidløg
1 tsk oregano
1 tsk timian
1 tsk tørret basilikum
2 tsk salt
1 tsk peber
Spicy kålsalat
150 g gulerod
150 g hvidkål
150 g rødkål
200 ml cremefraiche
1 spsk stærk chilisauce
0.5 tsk chilimix
3 spsk mayonnaise
1 tsk citronsaft
1 tsk sød sennep
0.5 tsk sukker
salt
peber
Fremgangsmåde
Start med at røre farsen sammen. Løg og hvidløg skal snittes. Alle ingredienserne blandes sammen. Farsen kan også have godt af at stå på køl noget tid, den kan også laves dagen før.
Form frikadellerne og steg dem i fedtstof.
Kålsalaten laves nu. Kålen snittes og røres sammen.
Herefter røres dressingen sammen og blandes med kålen.
Ærterne koges og serveres til kålsalat, frikadeller og bearnaisesauce.