Billig opskrift:

Kyllingefrikadeller med spicy kålsalat, bearnaisesauce og ærter

Kyllingefrikadeller med spicy kålsalat, bearnaisesauce og ærter

Tid i alt: 45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En dejlig opskrift med kylling og grønt serveret med bearnaisesauce. Jeg er vild med at prøve nyt tilbehør til kyllingefrikadeller, og det her fungerer bare. Børnene fik pomfritter til også.

Ingredienser

Andet

1 stk bearnaisesauce i glas

600 g ærter

Kyllingefrikadeller

450 g hakket kyllingekød

1 stk løg

2 stk fed hvidløg

1 tsk oregano

1 tsk timian

1 tsk tørret basilikum

2 tsk salt

1 tsk peber

Spicy kålsalat

150 g gulerod

150 g hvidkål

150 g rødkål

200 ml cremefraiche

1 spsk stærk chilisauce

0.5 tsk chilimix

3 spsk mayonnaise

1 tsk citronsaft

1 tsk sød sennep

0.5 tsk sukker

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Start med at røre farsen sammen. Løg og hvidløg skal snittes. Alle ingredienserne blandes sammen. Farsen kan også have godt af at stå på køl noget tid, den kan også laves dagen før.

  2. Form frikadellerne og steg dem i fedtstof.

  3. Kålsalaten laves nu. Kålen snittes og røres sammen.

  4. Herefter røres dressingen sammen og blandes med kålen.

  5. Ærterne koges og serveres til kålsalat, frikadeller og bearnaisesauce.