Billig opskrift:

Hamburgerryg m/ kartofler, bearnaisesauce og bønner

Hamburgerryg m/ kartofler, bearnaisesauce og bønner

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En lækker ret, som vi især nyder at både lave og spise. Hamburgerryg er en af de retter vi laver, når det skal være ekstra lækkert og rigtig gerne, når det er på tilbud. Til hamburgerryg er vi glade for både denne version, men selvfølgelig også den klassiske med flødekartofler - og for mit eget vedkommende også grønlangkål - mums mums. En lørdagsret, hvis du spørger mig - men somme tider kan en hverdag jo også føles som en god lørdag.

Ingredienser

1000 g hamburgerryg

1000 g kartofler

2 brev bearnaisesauce-pulver

500 ml mælk

375 g grønne bønner

salt


Fremgangsmåde

  1. Hamburgerryggen koges i letsaltet vand i 45 min. pr. kg. MED net på. Nettet klippes først af ved skæring af kødet.

  2. Kartoflerne skrælles, skæres i halve og koges i letsaltet vand.

  3. Bønnerne koges i en gryde til de er møre. (Se kogetid på posen)

  4. Margarine smeltes i en gryde - pulveret tilsættes og røres rundt med et piskeris. Tilsæt mælk og rør rundt til den har den ønskede konsistens.

  5. Hamburgerryggen klippes fri for nettet og skæres i passende tykke skiver.

  6. Servér, velbekomme og nyd måltidet.