Billig opskrift:

Kålpizza med kødsovs

Kålpizza med kødsovs

Tid i alt: 50 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Så er der en dejlig opskrift til jer med kødsovs og masser af kål. Den er dejlig mættende og sund. Den kan også laves med pepperoni, skinke, alm. oksekød osv. Alt hvad du normalt vil komme på en pizza. Den indeholder ingen dej og er derfor uden stivelse. Den er godt beregnet til mine madplaner uden stivelse.

Ingredienser

1 stk hvidkål

400 g hakket oksekød

200 g revet mozzarella

2 ds hakket tomat

3 stk fed hvidløg

1 tsk oregano

1 stk oksebouillon

100 ml vand

2 tsk tørret basilikum

1 tsk tørret timian

1 stk løg

salt

peber

olie


Fremgangsmåde

  1. Skyl hvidkålen og skær det ud i skiver af 1 cm tykkelse ca.

  2. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir.

  3. Varm olie på en pande og brun oksekød heri et par minutter.

  4. Tilsæt krydderier, hakket tomat og finthakket hvidløg og løg.

  5. Tilsæt nu vand og bouillon og lad simre i 20 minutters tid.

  6. Smag til med salt og peber.

  7. Tænd ovnen på 180 g. varmluft.

  8. Når kødsovsen har simret hælder du dele af det over på hvidkålen og top det med mozzarella.

  9. Giv det 15-20 minutter i ovnen, eller til du synes hvidkålen har den rette konsistens og osten er smeltet.