Billig opskrift:

Orientalsk risret med oksekød og bønner

Orientalsk risret med oksekød og bønner

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Denne orientalske risret med oksekød består af lækre ingredienser og smæk på smagene. Bønnerne er med til at give ekstra fylde og mæthed, og smager ganske enkelt fantastisk heri. Risblandingen her er købt i Rema1000 og der er majs, ærter, peberfrugt, ris og løg i. De fås i flere varianter og alle kan bruges til denne ret.

Ingredienser

600 g risblanding med grønt

3 stk fed hvidløg

3 tsk paprika

3 tsk karry

400 g hakket oksekød

165 ml kokosmælk

150 ml vand

1 ds røde kidneybønner

1 tsk chilipulver

olie

peber

salt


Fremgangsmåde

  1. Start med at varme olie op i gryde/wok. Tilføj herefter karry, paprika og hvidløg og lad det svitse kort.

  2. Tilsæt oksekød og lad det simre til kødet er brunet af.

  3. Dræn lagen fra kidneybønnerne og skyl dem i koldt vand.

  4. Tilsæt nu risblandingen, kokosmælk, kidneybønner, chilipulver og vand. Lad simre til det har den korrekte temperatur til servering.

  5. Smag til med salt, peber, karry og paprika.