Billig opskrift:
Fiskefrikadeller med kartofler, persillesovs og ærter

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Fiskefrikadeller - det er bare mums herhjemme. Alle kan lide det og ISÆR børnene. Alle 3 er fuldstændig vilde med det, og det er bare en god måde at få fisk i børnene. Til retten serveres godt med ærter og kartofler til, så det ligger en god bund. Der er "kun" 400 gram fars i pakkerne, så der skal lige suppleres op, men når det er sagt, så blev alle mætte - og Freya spiste endda også med i dag. Kan serveres med remoulade, det gør det virkelig godt.
Ingredienser
400 g fiskefars
1000 g kartofler
500 ml mælk
3 tsk frossen persille
1 spsk citronsaft
600 g ærter
fedtstof
salt
peber
remoulade
mel
Fremgangsmåde
Kartoflerne skrælles, skæres i halve og koges i letsaltet vand til de er møre
Farsen formes til små frikadeller og steges på panden i fedtstof
Persillesovs: Smelt fedtstof i en gryde, tilsæt mel og rør godt rundt til en smørbolle. Tilsæt derefter mælk og rør klumperne ud. Tilsæt citronsaft og persille - smag til med salt og peber.
Ærterne koges i et par minutter og serveres til resten af retten.