Billig opskrift:

Fiskefrikadeller med kartofler, persillesovs og ærter

Fiskefrikadeller med kartofler, persillesovs og ærter

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Fiskefrikadeller - det er bare mums herhjemme. Alle kan lide det og ISÆR børnene. Alle 3 er fuldstændig vilde med det, og det er bare en god måde at få fisk i børnene. Til retten serveres godt med ærter og kartofler til, så det ligger en god bund. Der er "kun" 400 gram fars i pakkerne, så der skal lige suppleres op, men når det er sagt, så blev alle mætte - og Freya spiste endda også med i dag. Kan serveres med remoulade, det gør det virkelig godt.

Ingredienser

400 g fiskefars

1000 g kartofler

500 ml mælk

3 tsk frossen persille

1 spsk citronsaft

600 g ærter

fedtstof

salt

peber

remoulade

mel


Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne skrælles, skæres i halve og koges i letsaltet vand til de er møre

  2. Farsen formes til små frikadeller og steges på panden i fedtstof

  3. Persillesovs: Smelt fedtstof i en gryde, tilsæt mel og rør godt rundt til en smørbolle. Tilsæt derefter mælk og rør klumperne ud. Tilsæt citronsaft og persille - smag til med salt og peber.

  4. Ærterne koges i et par minutter og serveres til resten af retten.