Billig opskrift:

Ristet rugbrød med røræg og tomatsalat

Ristet rugbrød med røræg og tomatsalat

Tid i alt: 15 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Min morgenmad her den anden dag. Tomatsalat med balsamico og avocado. En ristet rugbrød og røræg. Super lækkert og nemt - og kan sagtens også spises som frokost eller aftensmad. Mættede helt til frokost og billigt til at holde mæt i lang tid

Ingredienser

8 stk æg

750 g rugbrød

2 stk avocado

6 stk tomat

3 spsk cremefraiche

3 spsk balsamicoeddike

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Start med at slå æggene ud i en beholder - rør det sammen med cremefraiche, salt og peber. Hæld det på en varm pande og rør rundt jævnligt til det har en cremet lækker konsistens og æggene er blevet fastere.

  2. Tomat og avocado skæres ud i mundrette bidder og vendes i balsamico eddike, salt og peber.

  3. Rugbrøddet ristes på den varme pande eller i en toaster.