Billig opskrift:

Hjemmelavet kartoffelsalat med cremefraiche

Hjemmelavet kartoffelsalat med cremefraiche

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

En dejlig opskrift på kartoffelsalat - lige som vores familie godt kan lide den. Godt med spark på smagene, og så serveres de gerne til grillvejr med sprøde frikadeller og pølser. Kog gerne kartoflerne dagen før, så bliver de så lækre. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. Pr. person er altid målt i enhed som voksen. Børn halveres. For hele måltidet: Energi: 1714 kalorier / 571 kalorier pr. pers. Fedt: 78 g / 26 g. pr. pers. Kulhydrater: 222 g / 74 g. pr. pers. Protein: 27 g / 9 g. pr. pers.

Ingredienser

Kartoffelsalat med cremefraiche

1000 g kartofler

250 ml cremefraiche

1 tsk sød sennep

1 spsk citronsaft

1 stk peberfrugt

1 stk løg

0.5 bdt frisk dild

0.5 bdt frisk purløg

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Kartoflerne renses og skæres i mundrette tern - de koges nemlig med skræl på.

  2. Kog kartoflerne i godt saltet vand til de er møre. Når de er møre drænes de for vand og sættes på køl. Kan evt. koges dagen før.

  3. Skyl krydderurterne og hak frisk purløg og dild derefter fint.

  4. Peberfrugt skylles og snittes fint

  5. Pil løg og finsnit.

  6. Vend cremefraiche med løg, peberfrugt, dild, purløg, citronsaft og sød sennep. Smag til med salt og peber og evt. yderligere af ovenstående hvis smagen skal være mere kraftig og fremtræden.