Billig opskrift:
Marinerede kyllingelår med bulgursalat og karrydressing

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Hjemmelavet bulgursalat med en hjemmerørt karrydressing og marinerede kyllingelår! Et forslag fra min kære mand til aftensmadsbordet - som du ønsker skal du få. En sommerlig ret, som jeg tænker er helt perfekt til grillvejr!
Ingredienser
Andet
1000 g ovnklare kyllingelår
45 ml olie
1.5 tsk paprika
0.5 tsk salt
Bulgursalat
200 g bulgur
0.5 stk agurk
1 stk peberfrugt
75 g frisk spinat
100 g ærter
Karrydressing
125 ml cremefraiche
2 tsk karry
1.5 tsk sennep
1 tsk sukker
1 tsk citronsaft
3 spsk mayonnaise
peber
salt
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 g. varmluft.
Kyllingelårene i foliebakken sættes i ovnen ved ovenstående temperatur i 60 minutters tid.
Efter 10 minutters tid tages kyllingelårene ud af ovnen kortvarigt og pensles med en olieblanding af olie, paprika og salt.
Ærterne gives et opkog.
Spinaten, agurk og peberfrugt skylles og skæres i passende mundrette stykker.
Skyl dine bulgur inden de koges. Kog bulguren efter anvisning på pakken og lad den derefter køle af.
Vend bulguren sammen med grøntsagerne ved servering.
Cremefraichen røres sammen med karry, sukker, sennep, citronsaft. Smages til med salt og peber.