Billig opskrift:

Marinerede kyllingelår med bulgursalat og karrydressing

Marinerede kyllingelår med bulgursalat og karrydressing

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Hjemmelavet bulgursalat med en hjemmerørt karrydressing og marinerede kyllingelår! Et forslag fra min kære mand til aftensmadsbordet - som du ønsker skal du få. En sommerlig ret, som jeg tænker er helt perfekt til grillvejr!

Ingredienser

Andet

1000 g ovnklare kyllingelår

45 ml olie

1.5 tsk paprika

0.5 tsk salt

Bulgursalat

200 g bulgur

0.5 stk agurk

1 stk peberfrugt

75 g frisk spinat

100 g ærter

Karrydressing

125 ml cremefraiche

2 tsk karry

1.5 tsk sennep

1 tsk sukker

1 tsk citronsaft

3 spsk mayonnaise

peber

salt


Fremgangsmåde

    Kyllingelår:

  1. Tænd ovnen på 200 g. varmluft.

  2. Kyllingelårene i foliebakken sættes i ovnen ved ovenstående temperatur i 60 minutters tid.

  3. Efter 10 minutters tid tages kyllingelårene ud af ovnen kortvarigt og pensles med en olieblanding af olie, paprika og salt.

  4. Bulgursalat:

  5. Ærterne gives et opkog.

  6. Spinaten, agurk og peberfrugt skylles og skæres i passende mundrette stykker.

  7. Skyl dine bulgur inden de koges. Kog bulguren efter anvisning på pakken og lad den derefter køle af.

  8. Vend bulguren sammen med grøntsagerne ved servering.

  9. Karrydressing:

  10. Cremefraichen røres sammen med karry, sukker, sennep, citronsaft. Smages til med salt og peber.