Billig opskrift:

Tarteletter med laks og spinat

Tarteletter med laks og spinat

Tid i alt: min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Har du overvejet, hvad tarteletskallerne ellers kan bruges til udover klassikeren med høns i asparges? Vi har svaret! Prøv denne lækre opskrift med spinat, citron og laks – en skøn kombination, der er både frisk og børnevenlig. Den er perfekt til julefrokosten, påskebordet eller som en lækker ret til hverdag, der får hele familien til at smile. 🐟🍋✨

Ingredienser

400 g spinatkugler

225 g laksefilet

250 ml fløde

0.5 stk citron

1 pk tarteletbunde

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Kog spinaten i fløde

  2. Tilsæt citronsaften fra frisk citron

  3. Smag til med salt og peber

  4. Laksen lægges i et fad og gives omkring 15 minutter i ovnen ved 200 g. alm. ovn. eller til laksen er lyserød og ser færdig ud.

  5. Skær laksen i tern og tilsæt gryden.

  6. Lad det koge lidt.

  7. Varm tarteletskallerne i ovnen.