Billig opskrift:
Pekingsuppe

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Dejlig smagfuld og lækker pekingsuppe. Smagen er som hvis man får den på en asiatisk restaurant. Vi prøvede os frem nogle gange for at få den helt rigtige konsistens, og hvor var det bare nemt når man fangede fidusen! Denne ret er gjort meget budgetvenligt. Vil man lave den ekstra lækker en dag kan man lave en hønsekødssuppe som basis i suppen, købe svampemix i stedet for champignon osv.
Ingredienser
2000 ml vand
4 stk hønsebouillon
6 spsk soyasauce
6 spsk risvinseddike
4 tsk sukker
2 tsk stødt chili
4 spsk fiskesauce
6 spsk majsstivelse
2 stk æg
1 ds bambusskud
400 g gulerod
200 g champignon
salt
peber
Fremgangsmåde
Kog vandet op med bouillon, krydderier og saucer
Smag til med de forskellige ting, hvis man vil have mere af det.
Tilsæt grøntsager hakket i mundrette stykker - gulerødderne skar jeg tynde
Giv et opkog
Jævn med majsstivelse oprørt i vand
Pisk æg sammen i en skål
Tilsæt til suppen under rolig omrøring - hvis det piskes ændres konsistens og farve i suppen - så det skal gerne omrøres med en spisepind fx eller en ske.