Billig opskrift:

Stegt laks med spinatsauce og frisk pasta

Stegt laks med spinatsauce og frisk pasta

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Pandestegt laks med spinatsauce og frisk pasta er en smagfuld oplevelse , som mætter utrolig godt. Laksen serveres med friskkogt pasta og den lækreste spinatflødesauce. Selve retten kan også serveres uden laks, det bliver den ikke dårligere af. En lækker ret til jer, som gerne vil have fisk i hverdagen, men også gerne vil holde budgettet nede.

Ingredienser

400 ml fløde

500 g fettuccine natural

400 g spinatkugler

450 g laksefilet

1 stk citron

olie

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Krydr laks med salt og peber. Herefter steges den på en pande i en smule olie. Sørg for at panden er godt varm inden du putter fisken på. Den skal steges på skindsiden nedad først - herefter skrues ned. Efter en 7-8 min. vendes den (når den bliver lysere op ad laksen) og steger videre et halvt minut på den anden side.

  2. Spinat og fløde koges op og røres godt sammen. Jeg brugte frossen spinatkugler.

  3. Smag til med salt og peber.

  4. Server spinatsauce med frisk pasta kogt i letsaltet vand, en skive citron og pandestegt laks.