Billig opskrift:
Stegt laks med spinatsauce og frisk pasta

Tid i alt: 20 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Pandestegt laks med spinatsauce og frisk pasta er en smagfuld oplevelse , som mætter utrolig godt. Laksen serveres med friskkogt pasta og den lækreste spinatflødesauce. Selve retten kan også serveres uden laks, det bliver den ikke dårligere af. En lækker ret til jer, som gerne vil have fisk i hverdagen, men også gerne vil holde budgettet nede.
Ingredienser
400 ml fløde
500 g fettuccine natural
400 g spinatkugler
450 g laksefilet
1 stk citron
olie
salt
peber
Fremgangsmåde
Krydr laks med salt og peber. Herefter steges den på en pande i en smule olie. Sørg for at panden er godt varm inden du putter fisken på. Den skal steges på skindsiden nedad først - herefter skrues ned. Efter en 7-8 min. vendes den (når den bliver lysere op ad laksen) og steger videre et halvt minut på den anden side.
Spinat og fløde koges op og røres godt sammen. Jeg brugte frossen spinatkugler.
Smag til med salt og peber.
Server spinatsauce med frisk pasta kogt i letsaltet vand, en skive citron og pandestegt laks.