Billig opskrift:

Tun-tomatsauce med frisk pasta

Tun-tomatsauce med frisk pasta

Tid i alt: 20 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Den her ret kan bare ét eller andet! Normalt plejer jeg at bruge tun i salater eller på min rugbrød, men den her kombination er fuldstændig genialt og smager utrolig godt! Den mætter fordi der er tun i, og der behøves ikke bruges ret meget af det fordi det ikke er det bærende element - det er pastaen og tomatsaucen. Fantastisk lækkert, kræver ikke mange råvarer og tager ingen tid at lave!

Ingredienser

1 ds hakket tomat

1 stk løg

50 ml fløde

1 ds tun

500 g fettuccine natural

peber

salt


Fremgangsmåde

  1. Løg pilles og fintsnittes. Herefter svitses det i en gryde.

  2. Tilsæt de hakkede tomater og lad det koge op. Herefter blendes det. Kan med fordel gøres med en stavblender.

  3. Tilsæt fløde og lad det simre.

  4. Dræn vandet fra tunen og tilsæt tunen til tomatsaucen og rør godt und. Lad det simre igen.

  5. Smag til med salt og peber.

  6. Den friske pasta koges i letsaltet vand som emballagen foreskriver.