Billig opskrift:
Andesalat m/ pasta & cremefraiche

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En lækker salat med resterne af andesteg. Vi fik retten, da min fantastiske søster vartede os op efter et sygehusforløb. Her lavede andesteg med det hele, og der var så masser af and tilbage, så vi miksede dette sammen. Også en skøn resteret efter juleaften eller hvis der er et andelår på tilbud.
Ingredienser
400 g andebryst
400 g pasta
300 g ærter
125 g majs
0.5 stk agurk
0.5 stk iceberg
dressing
fedtstof
salt
peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 g. alm. ovn.
Andebrystet krydres med salt og peber
Varm en pande godt op og start med at stege skindsiden - vend den når skindsiden er sprød og lad den stege der i 5 minutter.
Kom andebrystet i et ildfast fad og steg det videre i ovnen i 30 min. eller til andebrystet er 72 grader indeni - her er det nemlig gennemstegt.
Mens andebrystet steges færdigt i ovnen koges pastaen i letsaltet vand til de er kogte. Skyl dem herefter i koldt vand.
Skyl agurk og salat. Finsnit begge dele.
Giv ærterne et opkog og dræn dem for vand - vend det med majs, iceberg og agurk.
Andebrystet tages ud af ovnen. Skær det i små strimler - kan også trækkes fra hinanden med 2 gafler.
Servér anden med dressing og salat. Velbekomme.