Billig opskrift:
Risret med ærter og bacon - serveret med naanbrød

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Så blev det tid til en lækker risret, som virkelig bringer glæde ved aftensmadsbordet- i hvert fald hjemme hos os. Den har simret med hvidvin og friskrevet parmesan og indbyder bare til lækre smagsoplevelser! Den er serveret med lun og sprød naanbrød.
Ingredienser
200 g bacon i tern
1 stk løg
800 ml vand
100 g frisk parmesanost (uden æg)
150 ml hvidvin
4 dl jasminris
360 g ærter
2 stk grøntsagsbouillon
naanbrød
peber
Fremgangsmåde
Steg bacon til det væder godt
Tilsæt fintsnittet løg og steg lidt videre
Tilsæt ris og lad det vendes rundt i ca. 30 sek.
Tilsæt hvidvin og lad det koge ind.
Derefter tilsættes bouillon og vand. Lad det simre under låg i 10 min.
Rør rundt undervejs.
Hæld ærter og revet parmesan i og lad det simre under låg yderligere 10 min.
Rør rundt undervejs.
Smag til med friskkværnet peber.
Server med lunet naanbrød.