Billig opskrift:

Risret med ærter og bacon - serveret med naanbrød

Risret med ærter og bacon - serveret med naanbrød

Tid i alt: 30 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Så blev det tid til en lækker risret, som virkelig bringer glæde ved aftensmadsbordet- i hvert fald hjemme hos os. Den har simret med hvidvin og friskrevet parmesan og indbyder bare til lækre smagsoplevelser! Den er serveret med lun og sprød naanbrød.

Ingredienser

200 g bacon i tern

1 stk løg

800 ml vand

100 g frisk parmesanost (uden æg)

150 ml hvidvin

4 dl jasminris

360 g ærter

2 stk grøntsagsbouillon

naanbrød

peber


Fremgangsmåde

  1. Steg bacon til det væder godt

  2. Tilsæt fintsnittet løg og steg lidt videre

  3. Tilsæt ris og lad det vendes rundt i ca. 30 sek.

  4. Tilsæt hvidvin og lad det koge ind.

  5. Derefter tilsættes bouillon og vand. Lad det simre under låg i 10 min.

  6. Rør rundt undervejs.

  7. Hæld ærter og revet parmesan i og lad det simre under låg yderligere 10 min.

  8. Rør rundt undervejs.

  9. Smag til med friskkværnet peber.

  10. Server med lunet naanbrød.