Billig opskrift:
Meat pie med grønsager

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Den her kødtærte er simpelthen så lækker. Min søde veninde Mia inviterede til frokost for at hjælpe med at udvikle opskrifter, og så blev det til den her lækre meat pie med grøntsager. Familien har mere end godkendt den, og vi fik nemt smovset den i os. Det er en af mine absolutte yndlingstærter. Øj jeg kan love jer for, at den er lækker! Og den er også lækker at genvarme i ovnen - butterdejen er stadig sprød.... og det bedste af det hele er nok, at kødsaucen sagtens kan laves dagen før og kommes kold i bunden af et fad - butterdej over og så i ovnen. Vupti, så blev der serveret aftensmad på rekordtid. Worcestershire sauce kan enten undlades eller erstattes med soyasauce, hvis ikke det indgår i dit basislager, som mit.
Ingredienser
150 g hvidkål
1 stk løg
250 g hakket oksekød
1 stk grøntsagsbouillon
200 g gulerod
300 ml vand
3 tsk tomatpuré
2 spsk worcestershire sauce
275 g fersk butterdejsrulle
salt
peber
olie
Fremgangsmåde
Start med at snitte grøntsager. Hvidkål og løg snittes fint. Gulerødderne rives fint.
Steg grønsager i gryde med olie i er par minutter.
Tilsæt kødet og steg til tilberedt.
Vand, boullion og tomatpuré tilsættes - herefter vendes krydderierne og Worcestershire sauce også i.
Kødsaucen simrer til den har en fast konsistens.
Smag til med salt og peber.
Hæld kødsaucen i et fad, læg butterdej over og bag i ovnen i 20-25 minutter ved 175 grader varmluft.