Billig opskrift:

Meat pie med grønsager

Meat pie med grønsager

Tid i alt: 45 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Den her kødtærte er simpelthen så lækker. Min søde veninde Mia inviterede til frokost for at hjælpe med at udvikle opskrifter, og så blev det til den her lækre meat pie med grøntsager. Familien har mere end godkendt den, og vi fik nemt smovset den i os. Det er en af mine absolutte yndlingstærter. Øj jeg kan love jer for, at den er lækker! Og den er også lækker at genvarme i ovnen - butterdejen er stadig sprød.... og det bedste af det hele er nok, at kødsaucen sagtens kan laves dagen før og kommes kold i bunden af et fad - butterdej over og så i ovnen. Vupti, så blev der serveret aftensmad på rekordtid. Worcestershire sauce kan enten undlades eller erstattes med soyasauce, hvis ikke det indgår i dit basislager, som mit.

Ingredienser

150 g hvidkål

1 stk løg

250 g hakket oksekød

1 stk grøntsagsbouillon

200 g gulerod

300 ml vand

3 tsk tomatpuré

2 spsk worcestershire sauce

275 g fersk butterdejsrulle

salt

peber

olie


Fremgangsmåde

  1. Start med at snitte grøntsager. Hvidkål og løg snittes fint. Gulerødderne rives fint.

  2. Steg grønsager i gryde med olie i er par minutter.

  3. Tilsæt kødet og steg til tilberedt.

  4. Vand, boullion og tomatpuré tilsættes - herefter vendes krydderierne og Worcestershire sauce også i.

  5. Kødsaucen simrer til den har en fast konsistens.

  6. Smag til med salt og peber.

  7. Hæld kødsaucen i et fad, læg butterdej over og bag i ovnen i 20-25 minutter ved 175 grader varmluft.