Billig opskrift:
Kylling i kokosmælk med grøntsager og nudler

Tid i alt: 40 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne ret er fantastisk nem at lave og smager super skønt. Det er ligesom at sidde på en thai/kinesisk restaurant og dykke ned i maden. Den tager ingen tid at forberede og passer sig selv mere eller mindre. En nem børnevenlig opskrift, som passer godt ind i det travle hjem. Jeg er vild med kokosmælk i mine opskrifter, så denne er selvfølgelig også med ingrediensen.
Ingredienser
450 g kyllingebrystfilet
400 ml kokosmælk
1 tsk karry
1 ds bambusskud
150 g bønnespirer
4 tsk mango chutney
200 g babymajs
1 stk peberfrugt
250 g nudler
2 tsk gurkemeje
salt
peber
meljævning
olie
Fremgangsmåde
Start med at skære kyllingen i mindre strimler
Varm olie i en gryde og tilsæt kylling, karry, salt og peber.
Tilsæt bambusskud og fintsnittet peberfrugt til gryden og rør godt rundt
Tilsæt mango chutney, kokosmælk og lad det simre lidt tid.
Tilsæt babymajs sammen med bønnespirerne.
Smag til med salt, karry, gurkemeje, mango chutney og peber
Jævn retten med den forestrukne jævning.
Servér med kogte nudler.