Billig opskrift:
Kød- og melbollesuppe

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Enten er man til denne ret, eller også er man virkelig ikke. Hjemme hos os er det en meget blandet sag. Liam er selvsagt ikke til den, for han er allergisk overfor kød og melbollerne, så de skal laves fra bunden, hvis han skal spise med. Mikkel har aldrig været vild med bouillonvandsuppe, men elsker derimod alt fyldet deri. Jeg personligt er vild med retten - og samme er Haley. En dejlig mættende efterårsret, og så er den på madplanen, når det bare skal være nem opvarmet mad. Det er den ultimative begynder madlavningsret. For mig er det en rigtig hyggeret, og jeg forbinder den med rigtig dansk madlavning. Næste gang vil jeg forsøge mig med at lave det fra bunden af, men denne gang til madplanenerne er det den nemme hurtige ret.
Ingredienser
1000 g hønse- eller oksekødssuppe
1000 g kød- og melboller
2 stk baguette
Fremgangsmåde
Start med at klippe suppen op og læg den i en gryde. Opvarm suppen og rør rundt jævnligt.
Når suppen er optøet og varm tilsættes kød og melboller og koger 4 minutters tid.
Varm brød i ovnen og servér til retten.