Billig opskrift:

Restemad: pastaret i ovn m/ hakkebøf og ostesauce

Restemad: pastaret i ovn m/ hakkebøf og ostesauce

Tid i alt: 40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Sygdom eller ej, så skal der mad på bordet. Heldigvis havde vi nogle rester tilbage fra hvor vi fik hakkebøffer. Alt skulle bare bikses sammen og i ovnen - super lækker ret. Super enkelt og lækker ret.

Ingredienser

400 g hakket oksekød

400 g pasta

450 g wokblanding

125 ml OMA madlavningsfløde

500 ml mornaysauce

200 g revet mozzarella

salt

peber


Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 180 grader varmluft.

  2. Pastaskruerne koges, hvis ikke man har store rester fra ugen.

  3. Bøfferne skæres i strimler - hvis ikke der er rester fra ugen formes bøfferne, krydres med salt og peber for bagefter at steges i fedtstof på en pande.

  4. Hvidløg pilles og fintsnittes.

  5. Pastaen drænes for vand og hældes i et ildfast fad - tilsæt wokblandingen, madlavningsfløde, hvidløg og mornaysauce - rør det hele godt rundt.

  6. Drys mozzarella på toppen og giv retten 20-25 min. i ovnen ved 180 grader varmluft - eller til osten er gyldenbrun.