Billig opskrift:
Restemad: pastaret i ovn m/ hakkebøf og ostesauce

Tid i alt: 40 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Sygdom eller ej, så skal der mad på bordet. Heldigvis havde vi nogle rester tilbage fra hvor vi fik hakkebøffer. Alt skulle bare bikses sammen og i ovnen - super lækker ret. Super enkelt og lækker ret.
Ingredienser
400 g hakket oksekød
400 g pasta
450 g wokblanding
125 ml OMA madlavningsfløde
500 ml mornaysauce
200 g revet mozzarella
salt
peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Pastaskruerne koges, hvis ikke man har store rester fra ugen.
Bøfferne skæres i strimler - hvis ikke der er rester fra ugen formes bøfferne, krydres med salt og peber for bagefter at steges i fedtstof på en pande.
Hvidløg pilles og fintsnittes.
Pastaen drænes for vand og hældes i et ildfast fad - tilsæt wokblandingen, madlavningsfløde, hvidløg og mornaysauce - rør det hele godt rundt.
Drys mozzarella på toppen og giv retten 20-25 min. i ovnen ved 180 grader varmluft - eller til osten er gyldenbrun.