Billig opskrift:
Grøn salat med kyllingebøf - serveret med spaghetti vendt i flødeost

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En skøn salat med iceberg, agurk, dressing og kyllingebøffer i små tern. Serveret med frisk spaghetti vendt i flødeost. Simpelthen så mums i de lune dage.
Ingredienser
450 g kyllingebøf
400 g spaghetti
1 stk agurk
1 stk iceberg
125 g garli flødeost
dressing
Fremgangsmåde
Skyl og skær iceberg og agurk i mindre stykker.
Steg kyllingebøffen i lidt olie på en pande
Kog spaghettien i letsaltet vand i 9-11 minutter. Rør rundt undervejs, så det ikke klistrer sammen.
Dræn vandet fra spaghettien. Vend spaghettien i flødeost.
Skær kyllingen i mundrette bidder og vend det i salaten.
Servér med dressing.