Billig opskrift:
Fajita kødsauce med kinaradise nudler

Tid i alt: 60 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En dejlig kødsovs med oksekød serveret med "nudler" lavet af kinaradiser. De er blot skrællet med en kartoffelskræller og derefter givet et opkog ganske kort. Perfekt til jer, som gerne vil leve uden stivelse i jeres madlavning.
Ingredienser
500 g hakket oksekød
450 g fajitablanding
500 g tomater
1000 g kinaradise
1 stk løg
3 stk fed hvidløg
6 stk frisk basilikumsblad
50 ml hvidvin
250 ml kaffefløde
45 ml olie
fedtstof
salt
peber
Fremgangsmåde
Start med at brune oksekødet i fedtstof i en gryde.
Lav et kryds i toppen af tomaterne med en kniv. Læg dem i en skål og hæld kogende vand over tomaterne. Lad dem ligge overdækket med kogende vand i 1 min. ca.
Pil skrællen af tomaterne, når de er kølet lidt ned. Blend dem sammen med salt, olie, peber, løg, hvidløg og basilikumsblade.
Tilsæt fajitablandingen, vand, tomatblandingen og hvidvinen og lad det simre 10 min.
Tilsæt piskefløde og tomatpuré.
Smag til med salt og peber.
Start med at skrælle det yderste lag af kinaradisen. Bliv derefter ved med at skrælle den, så du får nogle lange strimler. Giv dem et kort opkog i en gryde og smag til med salt.