Billig opskrift:
Bulgursalat m/ grønkål, tofu og mozzarella

Tid i alt: 30 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Bulgursalat ☘️ En ny vegetarisk ret til samlingen med grønkål, mozzarella, champignon, tomat, bulgur, løg og tofu blandt andet. Hold nu fast den mætter og smager hammer godt. Jeg smider opskriften ind i aften! Den her ret er også super god at varme i mikroen til frokost!
Ingredienser
140 g bulgur
2 stk tomat
100 g frisk grønkål
300 g frisk tofu
300 g champignon
2 stk løg
3 stk fed hvidløg
1 tsk løgpulver
1 tsk hvidløgspulver
150 g mini mozzarella
fedtstof
400 ml vand
Fremgangsmåde
OBS: vask hænder inden du laver mad. Skyl alle grøntsager også.
Skyl dine bulgur inden de koges. Der skal dobbelt så meget vand i gryden, som bulgur. Så når der skal bruges 0,5 dl. bulgur til 1 person, skal der 1 dl. vand til for at det koger. En garanti for gode bulgur kogte er at følge anvisningen på emballagen. Det skal gerne småsimre i 15 minutter.
Smelt margarine på en pande
Tilsæt hakket hvidløg og løg
Skær tofu i mindre mundrette stykker og vend det i soyasauce, salt, peber, hvidløgspulver og løgpulver. Hæld det på panden til løg og hvidløg.
Skær grønkål, tomater og champignon i små stykker og tilsæt det til panden.
Tilsæt mozzarellakuglerne få minutter inden retten har lynstegt nok. De skal ikke smelte helt, blot være lune.
Vend bulguren i retten ved servering.
Smag til med salt og peber,