Billig opskrift:
Pølsegryde m/ ris

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Pølsegryde med ris er en af de lækreste hverdagsretter, som ikke tager lang tid at lave og som er et stort hit blandt voksne og børn. Der er altid rester tilbage, når vi får det - så der er i hvert fald lidt til restedagen. Denne ret kan serveres med tomater og agurker for at få lidt friskhed i retten.
Ingredienser
fedtstof
550 g pølser
320 g gulerod
1 glas champignon
250 ml piskefløde
1.5 stk løg
1 ds hakket tomat
1 stk grøntsagsbouillon
300 ml vand
70 g tomatpuré
1 stk peberfrugt
1.5 tsk oregano
1 tsk tørret basilikum
3 tsk paprika
Fremgangsmåde
Skær alle grøntsagerne i små tern
Varm fedtstof i en gryde og start med at brune løg.
Skær ligeledes pølserne i små tern og hæld dem i gryden sammen med champignon - tilsæt til sidst resten af grøntsagerne og lad det stege lidt.
Tilsæt de hakkede tomater, fløde, vand, bouillonterning, tomatpuré og paprika
Lad det simre i 20 minutters tid
Kog risene efter anvisning på pakken
Smag til med salt, peber og paprika
Server og velbekomme.