Billig opskrift:
Ristet toastbrød m/ kylling vendt i æg og gulerødder

Tid i alt: 20 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Retten kan også laves til både frokost og aftensmad(smid det ovenpå et stykke ristet rugbrød) og til aftensmad så tilsætte lidt mere grønt, hvis man ikke synes, man er mæt af æggeblandingen. Jeg blev mæt af portionen på billedet og der var rigelig tilbage i panden. En lækker morgenmad. Nem, simpel og hurtig opskrift til den travle hverdag.
Ingredienser
100 ml mælk
450 g kyllingebrystfilet
0.5 bdt frisk purløg
9 stk æg
1 stk løg
2 stk fed hvidløg
300 g gulerod
1 tsk karry
1 tsk bbq krydderi
1.5 spsk soyasauce
6 stk toastbrød
peber
salt
Fremgangsmåde
Æg klækkes ud i en skål og vendes med salt, peber og mælk. Rør det sammen med en gaffel.
Skær kyllingen ud i tynde strimler.
Skræl gulerødderne og skær dem i tynde skiver.
Pil løg og snit det efterfølgende.
Varm en pande op og tilsæt lidt olivenolie. Steg kyllingen og tilsæt bbq krydderi, lidt salt, peber og karry.
Tilsæt løg, gulerødder og presset hvidløg.
Tilsæt æggeblandingen når gulerødderne er møre.
Rist toastbrød i en toaster eller varm det på en pande i fedtstof.
Servér toastbrødet med æg, kylling og gulerødder ovenpå. Velbekomme.