Billig opskrift:
Panerede koteletter med fyldte pasta, gulerødder og en svampe/bacon flødesauce

Tid i alt: 40 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Panerede koteletter med fyldte pasta, gulerødder og en svampe/bacon flødesauce var faktisk slet ikke helt så tosset, som jeg havde tænkt på. Jeg troede det ville gå lidt skidt sammen med sauce og pasta, men det gik bare så fint sammen. Prøver man at skrue lidt op på sundhed, kan man blot skrue ned på sauce og op for gulerødder. Skøn og nem ret, som kan laves i alt vejr. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 3504 kalorier / 1168 kalorier pr. pers. Fedt: 246g / 82 g. pr. pers. Kulhydrater: 128g / 42,6g. pr. pers. Protein: 190g / 63,3 g. pr. pers.
Ingredienser
250 g tortelloni med ricotta og spinat
500 g koteletter
450 g gulerod
250 ml piskefløde
200 g bacon i tern
200 g champignon
1 stk grøntsagsbouillon
salt
peber
kulør
rasp
fedtstof
Fremgangsmåde
Pastaen koges i letsaltet vand efter anvisning på emballagen.
Koteletterne bankes med en kødhammer og vendes i rasp (de er stadig fugtige, hvilket vil sige, at det hænger fint ved. Er de ikke, kan de vendes i mælk.)
Koteletterne krydres med salt og peber og steges på panden i fedtstof.
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stænger.
Steg bacon og champignon i en gryde og steg en 5 minutters tid ved middelhøj varme. Tilsæt piskefløde og grøntsagsbouillon. Smag til med kulør, salt og peber. Ønsker man mere sauce kan der tilsættes lidt vand og lidt meljævning.