Billig opskrift:
Kålwraps med hurtig pulled bbq kylling

Tid i alt: 60 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Retten her er fantastisk nem at lave, og alle der har smagt den har simpelthen været imponeret over smagene og på ingen måde manglet stivelse i retten. Kålwraps er mættende og det giver alligevel en sprød wrap, selvom det lige er blancheret. Man kan putte alt muligt lækkert i disse wraps eller også bygge det på en tårn af salat ovenpå kålbladene, det er også lækkert.
Ingredienser
BBQ marinade + kylling
450 g kyllingebrystfilet
0.5 tsk salt
45 g brun farin
75 ml olie
6 spsk ketchup
1 tsk paprika
3 stk fed hvidløg
0.5 tsk chiliflager
0.5 tsk peber
Kålwraps
1 stk spidskål
250 g hytteost
100 g salatost i tern
400 g coleslaw blanding
0.5 stk agurk
1 stk peberfrugt
Fremgangsmåde
Pil hvidløg
Blend olie og hvidløg
Pisk resten af ingredienserne sammen og tilsæt olien gradvist.
Kog kyllingen i vand i 40-45 minutter. Brug en elpisker til at trevle kyllingen med efterfølgende - tilsæt bbq marinaden og vend det rundt.
Blancher spidskålet i store blade i 2 minutter. (Kog dem i et par minutter). Tag dem op ad vandet og læg dem på en tallerken til servering. Servér med fintsnittet agurk, peberfrugt, hytteost, salatost og coleslawblandingen.
Velbekomme.