Billig opskrift:
Pasta med kylling i tomatflødesauce

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En utrolig lækker pastaret, som falder i alles "gode jord", der har smagt den. Der er lidt rester tilbage, når vi får den, så det er en god ret at have op til dagene til søndag. Den er hurtig at lave og kræver ikke den vilde madlavningssnilde.
Ingredienser
450 g kyllingebrystfilet
400 g pasta penne
1 stk fed hvidløg
1 stk løg
150 g bacon i skiver
50 g revet mozzarella
1 stk hønsebouillon
1 stk pastasauce i glas
250 ml piskefløde
fedtstof
salt
peber
Fremgangsmåde
Kog pastaen i letsaltet vand.
Varm fedtstof i en gryde. Svits 1 hakket løg og et presset fed hvidløg med en pakke bacon i skiver. Baconen er skåret i tern. Tilsæt kyllingebryst, der er skåret i mindre stykker.
Når det er stegt færdig tilføjes færdig tomatsauce og hønsebouillon. Lad simre til terningen er opløst.
Tilføj piskefløde og revet ost.
Lad simre og smag til med salt og peber.
Vend det færdige pasta i saucen og så er der serveret.
Varm brød til retten.