Billig opskrift:
Oksekød i fad med karry og ananas

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Oksekød i fad med karry og ananas er simpelthen så nemt og godt. En sindssyg lækker ret, som ikke kræver det vilde snilde i køkkenet, men egentlig står og hygger om sig selv. Peanuts i retten giver det lige lidt ekstra lækkerhed. Der er helt sikkert rester af retten, og især hvis I tilføjer lidt ekstra kød.
Ingredienser
400 g hakket oksekød
6 stk ananas i skiver
375 g Løse ris
0.5 bdt frisk purløg
100 g peanuts
3 tsk karry
2 tsk paprika
3 stk forårsløg
1 stk peberfrugt
400 ml kokosmælk
250 ml kaffefløde
100 ml ananasjuice
peber
fedtstof
meljævning
salt
Fremgangsmåde
Risene koges efter anvisning på emballagen.
Form bøfferne og krydr dem med salt og peber.
Steg bøfferne på en pande - jeg brugte en pandekagepande, hvorfor jeg ikke behøvede fedtstof.
Bland kokosmælk, saften fra ananasdåsen, fløden, karry, salt, peber og paprika. Hæld det i et fad sammen med de stegte bøffer, forårsløg i tynde ringe, og peberfrugt i stænger.
Læg ananasskiver ovenpå bøfferne og bag det i ovnen i 30 min.
Tilsæt jævning til sidst hvis det er for tyndt.
Hæld risene over i fadet når det er færdigt og servér retten med peanuts og fintsnittet frisk purløg.