Billig opskrift:

Sejfilet i ovn m/ smørstegte grøntsager, kartofler og hollandaisesauce

Sejfilet i ovn m/ smørstegte grøntsager, kartofler og hollandaisesauce

Tid i alt: 40 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

Sejfilet i ovn med grøntsager, kartofler og hollandaisesauce er en af de opskrifter der er ret børnevenlige, og til at starte med som introduktion. Jeg er normalt ikke særlig glad for fisk (der er mange jeg ikke bryder mig om), men sejfilet kan bestemt godt gå. Retten er alt i alt bare virkelig lækker og nem at lave.

Ingredienser

400 g sejfilet

900 g kartofler

2 brev hollandaisesauce

1 bdt asparges

1 stk peberfrugt

100 g margarine

500 ml mælk

frisk purløg

salt

peber

100 g smør


Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde ovnen på 200 grader alm. ovn.

  2. Peberfrugt skæres i stænger. Asparges, sejfilet og peberfrugt lægges i et ildfast fad - vend det i salt og peber. Tilsæt nogle klatter med smør ovenpå. Giv det 25-30 min. i ovnen.

  3. Kartofler koges med skræl på i letsaltet vand.

  4. Margarine smeltes i en gryde og hollandaisepulver tilsættes. Rør godt rundt. Tilsæt mælk og pisk klumperne ud.

  5. Smag maden til med frisk purløg.

  6. Server og velbekomme.