Billig opskrift:
Spaghetti med kødfri sovs (pipfri)

Tid i alt: 25 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
For lige at prøve en ny måde at få spaghetti med en sauce til - pipfri for det skal være helt korrekt. En kødfri sauce som smager utrolig godt og mætter. Pipfri er en erstatning til kyllingestykker, og jeg er personlig helt vild med smagen og ville faktisk i går hellere have det end med oksekødet.
Ingredienser
200 g champignon
200 g naturli' pipfri
400 g spaghetti
2 stk løg
2 ds hakket tomat
3 stk fed hvidløg
salt
peber
1 tsk bbq krydderi
1 spsk soyasauce
Fremgangsmåde
Varm fedtstof/olie i en gryde og tilsæt hvidløg, løg, champignon og pipfri. Lad det simre til løgene er bløde.
Kog spaghettien i letsaltet vand.
Tilsæt hakket tomat, soya og krydderier til gryden.
Smag til med salt og peber.