Billig opskrift:
Persillekartofler m/ kylling i tern, fløde og champignon

Tid i alt: 45 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
En dejlig nem ret til når det skal gå stærkt. Den tager ingen tid at forberede, og så er jeg generelt vild med champignon og fløderetter. Her kan en rest af kartofler være rigtig god til retten, da de har bedst af at puttes på helt kolde kartoflerne. Næringsindhold: Som noget nyt tilføjer jeg her næringsindhold. Bemærk, at nedenstående værdier kan variere afhængigt af nøjagtige mærker og tilberedningsmetoder, men disse er gennemsnitlige estimater baseret på standardernæringsdata. For hele måltidet: Energi: 1395 kalorier / 465 kalorier pr. pers. Fedt: 51 g / 17 g. pr. pers. Kulhydrater: 135 g / 45 g. pr. pers. Protein: 107 g / 35 g. pr. pers.
Ingredienser
650 g kartofler
250 ml kaffefløde
300 g champignon
1 bdt frisk persille
1.5 tsk tørret timian
300 g kylling i tern
fedtstof
salt
peber
olie
Fremgangsmåde
Hvis ikke en rest af kartofler haves: skær de små kartofler i halve med skræl på, vend dem i olie, timian, salt og peber, og giv dem 30 minutter i ovnen ved 200 g. alm. ovn
Champignonerne renses og skæres i grove tern
Varm fedtstof på en pande og tilsæt champignonerne - brun dem til de har fået farve
Tilsæt kartoflerne fra ovnen sammen med kylling og lad det brune af lidt
Tilsæt fløde og persille og lad det simre til konsistensen er blevet tykkere.
Smag til med salt og peber.