Billig opskrift:

Kyllingelasagnette m/ spinat, gulerod og tomat

Kyllingelasagnette m/ spinat, gulerod og tomat

Tid i alt: 60 min.

Antal: 2 voksne og 2 børn


Beskrivelse

I går fik vi den lækreste kyllingelasagnette fyldt med en masse sunde grøntsager som gulerod, spinat, løg og tomat. Jeg var imponeret over smagen, og den magre kylling gør også, at lasagnetten bliver til den sundere side. Vi spiste ikke engang halvdelen af fadet, så her vil der i hvert fald være rester til dagen efter. Vi supplerede op med en god salat, hvilket også var med til at mætte mere. Fantastisk lækker ret.

Ingredienser

450 g hakket kyllingekød

1 stk pastasauce i glas

70 g tomatpuré

2 stk løg

300 g spinatkugler

1.5 tsk tørret basilikum

1.5 tsk tørret timian

1.5 tsk salt

1 tsk peber

0.5 tsk chiliflager

1 tsk bbq krydderi

300 ml vand

300 g pasta

200 ml mælk

1 stk hønsebouillon

100 g gulerod

1 ds hakket tomat

2 stk fed hvidløg

200 g revet mozzarella

fedtstof


Fremgangsmåde

  1. Tilsæt lidt flydende margarine til en gryde - hæld kødet oveni og brun det. Tilsæt salt, peber, tørret basilikum, tørret timian, chiliflager og bbq krydderier.

  2. Løg og hvidløg pilles og snittes fint - tilsæt det efterfølgende til gryden

  3. Tænd ovnen på 180 grader alm. ovn.

  4. Tilsæt derefter spinaten og lad det simre til spinaten er tøet op i gryden - rør undervejs.

  5. Tilsæt pastasauce, mælk, vand, bouillon og hakket tomater. Rør grundig rundt.

  6. Skræl gulerødder og riv dem fint. Tilsæt gryden. Lad det simre i 5 minutter. Smag til sidst til med salt og peber.

  7. Hæld pasta i bunden af et ildfast fad

  8. Fordel sovsen ovenpå og rør kort rundt i fadet

  9. Giv den 30 min. i ovnen ved 200 grader. Tilsæt osten ovenpå lasagnetten når der er 10 minutter tilbage af ovntiden.

  10. Lad lasagnetten trække min. 10 minutter ved servering, så den får lov til at få rette konsistens.