Billig opskrift:
Fyldte madpandekager i ovn uden æg

Tid i alt: 50 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Fyldte madpandekager i ovnen er en virkelig lækker ret, som er fyldt med både sød smag fra pandekagerne, men også den varme saftige smag fra fyldet. Den er nem at lave, hvis man får gaster, og herhjemme er det generelt en stor sucess. Jo mere ost på toppen, jo bedre.
Ingredienser
Dej
500 ml mælk
15 g smør
1 tsk bagepulver
100 ml vand
300 g mel
Fyld
200 g hakket oksekød
120 g gulerod
1 ds hakket tomat
200 g revet mozzarella
2 stk fed hvidløg
1 stk løg
30 g tomatpuré
fedtstof
salt
peber
Fremgangsmåde
Tænd ovnen på 200 g. varmluft
Mel, salt og bagepulver blandes først sammen, derefter tilsættes vand, mælk og smeltet smør. Der røres godt rundt.
Pandekagerne steges på panden i fedtstof.
Oksekødet brunes i en gryde i fedtstof
Løg & hvidløg pilles og hakkes fint
Gulerødderne skrælles og rives fint
Tilsæt gulerødder, løg, hvidløg, tomatpure og hakkede tomater til gryden og lad det koge godt op
Smag til med salt og peber
Læg lidt af fyldet ovenpå en pandekage, pak det ind (saml pandekagen om fyldet) & læg dem i et fad.
Når pandekagerne er fordelt i et ildfast fad/bradepande puttes ost på toppen
Bages i ovnen i 15-20 min.