Billig opskrift:
Kylling i karry m. kokosmælk og grøntsager

Tid i alt: 35 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne lækre kylling i karry med kokosmælk er helt klart en favorit hjemme hos os, og noget der bliver spist med stor stil. Vi laver nogle gange saucen som en opbagt sauce, men vi er altså bare lidt mere vild med kokosmælk. Den giver lidt sødme til retten, hvilket spiller godt med den stærke karry. Det udligner hinanden og herhjemme spiste store som små med. Bønnerne er med til at give det det sidste til retten og det undværer vi aldrig. Det er skønt med lidt sprødhed i retten, så det ikke bliver for ensformigt.
Ingredienser
450 g kyllingebrystfilet
400 ml kokosmælk
2 stk forårsløg
400 g grønne bønner
3 ps ris
1 stk løg
2 tsk karry
200 ml vand
2 tsk salt
25 fedtstof
salt
peber
Fremgangsmåde
Kog ris og bønner efter anvisning på emballagen
Løg & forårsløg hakkes i tern
Kyllingen skæres i små strimler
Fedtstof hældes på panden og karryen puttes på og lader det brænde af
Tilsæt kyllingen og lad det stege ved høj varme 1 min på hver side
Tag kyllingen af panden og skru ned til middel varme
Tilsæt vand, groft salt, løg og forårsløg på panden og lad det simre til det er blødt (ikke brunt)
Tilsæt kylling og lad det simre ved middel varme i 8-10 min. Husk at røre engang imellem.
Tilsæt kokosmælk og lad det simre yderligere 5 min og smag til med salt og peber
TIP: Saucen kan godt virke sød, tilsæt da lidt mælk og krydderier, hvis det ønskes.