Billig opskrift:
Fyldt kylling m/ ovnstegte kartofler, bearnaisesauce og broccolisalat

Tid i alt: 70 min.
Antal: 2 voksne og 2 børn
Beskrivelse
Denne lækre ret er ofte på menuen herhjemme. Vi elsker de ovnstegte kartofler og spiser det gerne til alt næsten. Fyldt kylling er tit på menuen, da de godt kan lide magert kød. Retten er nem at lave og fylder ikke meget i denne tunge sommervarme.
Ingredienser
Andet
800 g kartofler
2 brev bearnaisesauce-pulver
500 ml mælk
olie
herbes de provence
salt
peber
Broccolisalat
1 stk broccoli
150 g bacon i skiver
1 stk rødløg
30 g solsikkekerner
200 g cremefraiche
0.5 spsk citronsaft
6 g sukker
Fyldt kylling
450 g kyllingebrystfilet
62 g garli flødeost
75 g frisk spinat
Fremgangsmåde
Ovnen tændes på 200 g. alm. ovn.
Kartoflerne skæres i små tern og vendes i olie, salt og Herbes de provence - bages derefter i ovnen i 45 min ved 200 g.
Kyllingen skæres på langs og smøres først på bunden af kyllingen med smøreost og fylder derefter med spinat - bages i ovnen i 40-45 min ved 200 g.
Broccoli renses, skæres i små buketter
Rødløg snittes fint
Bacon klippes i små stykker og svitses på panden
Rist solsikkekerner på en tør pande, til de har fået en anelse farve - de får meget hurtigt farve.
Bland broccoli, rødløg, sukker, bacon, solsikkekerner, citronsaft, salt, peber og cremefraiche - og stilles til afkøling.
Bearnaisesauce laves som anvisningen står skrevet på emballagen
Kyllingen skæres til sidst i skiver og serveres til broccolisalaten, bearnaisesauce, de fyldte kyllinger og kartoflerne. Man kan også blot vælge at skære kyllingen halvt over, så er der også rigeligt til alle.
Tip: en lækker måde at lave fyldt kylling på er også at pakke det ind i bacon - så holdes der også på fyldet.